Entropy Dimension

Tervetuloa!! Tällä hetkellä sivustoa uudelleen luodaan ja muokataan nykyaikaisemmaksi, kun peli oli kuollut...

Vanhat hahmot ja pelaajat poistetaan, Sekä koko pelin tarina muutetaan. Maagiset voimat pysyvät kuitenkin, koska se on mielestäni paras osa koko foorumia!!
Entropy Dimension

Wolves and bacon!

Kirjaudu sisään

Unohdin salasanani

Viimeisimmät aiheet

» Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer)
Shizen Dansei - Kinanain johtaja Empty1/5/2015, 23:57 kirjoittaja Vierailija

» Ohjeet NPC hahmoille
Shizen Dansei - Kinanain johtaja Empty28/3/2015, 00:48 kirjoittaja Miss Okami

» Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi
Shizen Dansei - Kinanain johtaja Empty3/2/2015, 18:48 kirjoittaja Vierailija

» Kuroi Denki Konran
Shizen Dansei - Kinanain johtaja Empty31/1/2015, 23:38 kirjoittaja Miss Okami

» Okamisusi
Shizen Dansei - Kinanain johtaja Empty11/12/2014, 17:46 kirjoittaja Vierailija

» Moeta Yume ~ Kärsinyt sielu
Shizen Dansei - Kinanain johtaja Empty29/11/2014, 17:43 kirjoittaja Miss Okami

» kashitsuchishizai
Shizen Dansei - Kinanain johtaja Empty25/11/2014, 00:35 kirjoittaja Vierailija

» Ikan ~ Johtajan Kilpi ja Miekka
Shizen Dansei - Kinanain johtaja Empty4/8/2014, 15:50 kirjoittaja Miss Okami

» Ujo Vaeltelija ~ Kyū
Shizen Dansei - Kinanain johtaja Empty13/7/2014, 15:38 kirjoittaja Miss Okami

Top kirjoittajat

Heinäkuu 2019

MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Kalenteri Kalenteri


  Shizen Dansei - Kinanain johtaja

  avatar
  Vierailija
  Vierailija

  Shizen Dansei - Kinanain johtaja Empty Shizen Dansei - Kinanain johtaja

  Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty 6/4/2014, 19:22

  Shizen Dansei - Kinanain johtaja 2hz5r9y
  Shizen Dansei - Kinanain johtaja K4f9kk
  I have ever felt like this, it feels so odd.
  I would like to just be alone. But I know that I have to fulfill my duty.


  Nimi: Shizen Dansei
  Nimen merkitys: Luonto poika
  Kutsumanimi: Dansei
  Ikä: 5.v
  Sukupuoli: Uros
  Laji: Koira
  Rotu: Sekarotuinen Sakemanni/Osittain susi
  Liittouma: Kinanai
  Lauma koko: n. 120 koiraa/sutta

  Ulkönäkö:
  Säkäkorkeus: 76cm
  Paino: 49Kg
  Silmien väri: Oikea silmä on sininen ja vasen on vihreä
  Dansein väritys on hieman sekavankaltainen. Sen kuononpää on vaalea. Uroon silmien yläpuolella on vaaleat pallot ja sen vasemman korvanpäässä on merkki. Oikeassa etutassussa sillä on vaaleaa polveen asti ja toisessa etutassussa, tassunpäässä ja tassun yläosassa on yksi koko ympyrä ohut viiva ja vähän alempana toinen katkonainen. Dansein vatsanalus on vaalea aina hännänpäähän asti. Vasemmassa takatassussa sillä on vaaleaa polveen asti. Oikeassa sillä on vain ympäri menevä paksu viiva. Uroon turkki on hyvin karkeaa ja pitkää.
  Sen rakenne on hyvinkin kookas vaikka uros onkin hengellinen se ei halua käyttää kokoaan hyväkseen. Sen rakenne on pääosin lihaksikas ja hyvin toimintakykyinen. Dansei ei kuitenkaan ole mikään lihaskimppu.
  Danseilla on korvan takaa roikkuva helmi jonka perässä roikkuu kotkan sulka.

  Luonne:
  Dansei voi olla hyvinkin hiljainen muiden ollessa lähettyvillä, olivatpa nämä ystäviä tai tuttuja. Tämän takia uros viettää aikaansa paljonkin yksin. Tämän lauma tietää mitä Dansei tekee kun pääsee olemaan yksin, eivätkä sen pahemmin häiritse sitä. Vieraiden lähettyvillä, uros välttelee kysymyksiä vain kääntämällä päätään ja olemalla hiljaa. Se ei oikein pidä kenenkään kanssa keskustelemisesta, ei vain halun takia, vaan myös sen takia että sen sosiaalisest taidot ovat hyvin vähäiset. Kaikki sen klaanilaiset seuraavatkin sitä sen tapojen, perinteiden ja sen sukupuun takia.
  Dansein perinteet ovat sellaiset että aina kaadettuaan saaliin se pyytää siltä anteeksi ja samalla myös kiittää. Aina ruokailtuaan se hautaa ruhon ja pysyy jonkin aikaa ruhon luona. Vähitellen myös sen lauma on alkanut tottua tähän tapaan ja alkanut tehdä samoin. Omilla tavoilla tämä on oppinut tuntemaan metsän, oli se missä vain.

  Menneisyys:
  Dansei on syntynyt pohjoisessa osassa kolmen sisaruksensa kanssa. He syntyivät laumaan jota heidän vanhempansa johtivat. Dansei oli syntynyt toisena pennuista. ja tulisi perimään puolet laumasta, se jakaisi tämän tehtävän veljensä Takeon kanssa. Pennut kasvatettiin vahvoiksi, mutta Danseita ei kiinnostanut tämän lauman johtaminen vanhempiensa mukaisesti. Danseilla oli yhteys luontoon jota se ei halunnut kadottaa johtamalla laumaa. Danseita yritettiin karistaa monilla tavoilla takaisin lauman suojiin, sillä sen yksinolo oli alkanut jo nuorena. Uros oli kuitenkin kääntänyt tätä hakevat laumalaiset takaisin lauman seuraan. Dansei myös todella usein istui puussa mikä sai kaikki laumalaiset kadottamaan sen.
  Vuoden vanhana hänen isänsä oli saanut tarpeekseen poikansa itsepäisyydestä. Isän perimmäinen syy tähän päätökseen oli Dansein veljen katoaminen. Dansei ei kuitenkaan hetkahtanut tästä, vaan nostatti äänestyksen, siitä millä tavalla laumalaiset halusivat elää. Hyvin pieni osa tästä laumasta oli halunnut seurata vapaata ja itsenäistä Danseita.
  Kaksivuotiaana Dansei palasi katsomaan miten hänen isänsä pärjäsi tämän lauman kanssa, mutta ei enää löytänyt ketään. Tämän koko lauma oli joko vaihtanut paikkaa tai tuhoutunut kokonaan. Dansein mieliala oli tästä mennyt maahan, mutta uros oli hyvinkin pian taas oma itsensä.
  Neljän vuoden ikäisenä se oli saanut lisää kannattajia aatteilleen, mutta se on myös menettänyt niitä.
  Dansei kulki laumansa kanssa jonkin aikaa kunnes, Dansei otti pienen tauon johtamisestaan. Se kulki ihmisten asutusten lähelle ja tapasi siellä tytön joka oli leikkimässä ulkona koiransa kanssa. Hänen koiransa huomasi Dansein ja samoin huomasi myös tyttö. Dansei ei halunnut olla ilkeä ihmistytölle ja meni tämän luo varuillaan. Tyttö alkoi leikkiä Dansein turkilla ja kiinnitti siihen helmen ja sen perään kotkan sulan. Dansei pysyi tämän tytön luona kunnes se kuuli kaukaisuudesta jonkun huutavan tätä. Samalla kuului myös haukuntaa joltain jonka äänen Dansei suunnilleen tunnisti. Se jäi kummastelemaan tätä ääntä niin kauan että jäi itsekin kiinni. Siellä Danseitä yritettiin varustaa metsästyskoirakasi, mutta tässä kävi samoin kuin isänkin koulutuksessa, eli sitä ei kiinnostanut paljoakaan se mitä sille opetettiin vaan se aina livisti tilaisuuden tullen. Uros tutustui siellä koiriin jotka olivat olleet siellä jo kauemman aikaa. Toinen näistä koirista paljastui tämän kadonneeksi veljeksi. Dansei pyysi veljeänsä lähtemään hänen mukaansa takaisin laumansa luokse joka oli odottanut johtajansa paluuta jo jonkin aikaa.
  Palattuaan Dansei jakoi tämänhetkisen laumansa johtajuuden veljensä kanssa, veli ei ollutkaan aina paikalla jolloin Dansei otti hoidon laumasta. Veljestä tuli myöhemmin Dansein oikea tassu tämän halutessa olla enemmän aikaa poissa. Koira joka oli ollut asutuksilla oli tullut heidän mukaansa. Tästä oli tullut vasen tassu. Tosin sen taidot eivät vetäneet vertoja Takeolle.
  Kuukaudet vierivät ja Dansei täytti 5 vuotta. Se oli omaksunut useampia taktiikoita joita se oli käyttänyt vain niissä harvoissa taisteluissa joissa se oli ollut.

  Shizen Dansei - Kinanain johtaja Johtaj11

  Normaalit Taistelutekniikat:

  -Seisitsu Yobidashi= Dansei hyppää puunoksalle ja sieltä sitten suraavaan puuhun ja jatkaa tätä niin kauan kunnes vihollinen kadottaa sen. Sitten uros hyvvää jostain läheltä vihollisen eteen ja tarttuu tätä kurkusta.
  Heikkoudet sillä ovat ne että vihollinen voi hypätä puuhun sen perään tai Dansein laskeutuessa napata sen ilmasta. Tämä taito perustuu puissa hyppimiseen.
  -Puissa hyppiminen

  Maagiset voimat:
  Kasvi
  Eläimet
  Ja jossain määrin myös Tuuli

  Maagiset Tekniikat:

  -Seishitsu Kaiwa= Dansei istuu alas ja sulkee silmänsä ajautuen syvään uneen. Tänä aikana sen ollessa unessa se tuntee mitä luonnossa sen ympärillä tapahtuu. Se tuntee kaiken 500 metrin säteellä. Esim. Jos jossain lähistöllä tapahtuu jotain se tuntee sen ollessaan unessa. Unessa se tuntee kaiken paremmin. Hereillä ollessaan se tuntee vain 100 metrin sisällä tapahtuvia asioita, vaikkakin heikommin.
  Heikkouksia tällä tekniikalla on, että se tekee Danseille usein päänsäryn.

  Taka Bakudan=Dansein perheen tekniikka, jossa tekniikan suorittajalle ilmestyy hennosti näkyvät siivet. Se lentää niiden avulla suoraan ylöspäin ja palaa takaisin tietystä korkeudesta. Saapuessaan maanpinnalle se luo ympärilleen suuren räjähdyksen joka voi kaataa suurempiakin puita. Danseilla siivet ilmenevät hentoina ja läpikuultavina.


  Ominaisuudet:
  Voima: ¤ ¤ ¤
  Taito: ¤ ¤ ¤ ¤
  Karisma: ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
  Nopeus: ¤ ¤ ¤
  Kesktävyys: ¤ ¤ ¤ ¤
  Älykkyys: ¤ ¤ ¤ ¤
  Puruvoima: ¤ ¤ ¤ ¤
  Kivunsietokyky: ¤ ¤ ¤
  Ketteryys: ¤ ¤ ¤
  Refleksit: ¤ ¤ ¤
  Tekniikat: ¤ ¤ ¤ ¤
  Liito: ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
  Hampaiden terävyys: ¤ ¤ ¤ ¤
  Parannus kyky: ¤ ¤ ¤ ¤
  Maagisten voimien Voimakkuus:  ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
  Vaarallisuus: ¤ ¤ ¤ ¤

  Aistit:
  Näkö: 3/5
  Kuulo: 5/5
  Tunto: 3/5
  Maku: 4/5
  Haju: 3/5

  Perhe:
  Veli – Takeo
  Äiti - Kirei
  Isä – Seimei Hiritsu
  Isoisä - Kiba
  Isoäiti - Inseiki

  Suhteet peleissä:
  Aikajana:

  Muuta:
  -Klaani käyttää nimenään Kinanai = Kuolematon, koska lauma oli selvieytynyt kovistakin käännöksistä.
  -Laumassa asuu myös Takeon johtajatar Rubi.

  Päivitetty viimeksi:
  21.5.2014

  Pelaaja: PowerRaven
  Kuvapohjan tekijä: Kipinwolf

   Kellonaika on nyt 16/7/2019, 18:19