Entropy Dimension

Tervetuloa!! Tällä hetkellä sivustoa uudelleen luodaan ja muokataan nykyaikaisemmaksi, kun peli oli kuollut...

Vanhat hahmot ja pelaajat poistetaan, Sekä koko pelin tarina muutetaan. Maagiset voimat pysyvät kuitenkin, koska se on mielestäni paras osa koko foorumia!!
Entropy Dimension

Wolves and bacon!

Kirjaudu sisään

Unohdin salasanani

Viimeisimmät aiheet

» Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer)
Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer) Empty1/5/2015, 23:57 kirjoittaja Vierailija

» Ohjeet NPC hahmoille
Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer) Empty28/3/2015, 00:48 kirjoittaja Miss Okami

» Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi
Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer) Empty3/2/2015, 18:48 kirjoittaja Vierailija

» Kuroi Denki Konran
Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer) Empty31/1/2015, 23:38 kirjoittaja Miss Okami

» Okamisusi
Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer) Empty11/12/2014, 17:46 kirjoittaja Vierailija

» Moeta Yume ~ Kärsinyt sielu
Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer) Empty29/11/2014, 17:43 kirjoittaja Miss Okami

» kashitsuchishizai
Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer) Empty25/11/2014, 00:35 kirjoittaja Vierailija

» Ikan ~ Johtajan Kilpi ja Miekka
Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer) Empty4/8/2014, 15:50 kirjoittaja Miss Okami

» Ujo Vaeltelija ~ Kyū
Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer) Empty13/7/2014, 15:38 kirjoittaja Miss Okami

Top kirjoittajat

Heinäkuu 2019

MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Kalenteri Kalenteri


  Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer)

  avatar
  Vierailija
  Vierailija

  Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer) Empty Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer)

  Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty 1/5/2015, 23:57

  Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer) 2npq85

  - Nimi: Guan Yu
  - Nimen käännös: 關羽 = ei suoraa käännöstä; = turn of, shut, close ja = feather, plume
  - Lempinimi: Yu

  - Ikä: 11 vuotta
  - Sukupuoli: Uros
  - Suuntautuminen: Heteroseksuaali

  - Laji: Koirasusi (n. 20% sutta)
  - Rotu: Beaucenpaimenkoiran ja dogo argentinon sekoitus, ja lisäksi vähän harmaasutta

  - Ääni: Maeno Tomoaki (varsinkin 0.58-1.02 väliseltä kohdalta)
  - Tunnari: TULEE MYÖHEMMIN! …ehkä

  - Maagiset voimat:
  Sähkö, ääni ja metalli
  - Liittouma: Hyoga
  - Asema: 1. joukkueen kenraali

  - Ulkonäkö:
  Säkä: 86 cm
  Paino: 65 kg

  Guan Yu on hyvin massiivisen kokoinen uros. Jopa sudeksikin se olisi huomattavan suuri, puhumattakaan sen koiraperimästä. Rakenteeltaan se on hyvin raskas ja lihaksia siltä kyllä löytyy. Ihmisten aineiden ansiosta se on kuitenkin pysynyt jokseenkin ketteränäkin. Dogo Argentinon ja Beaucenpaimenkoiran risteytyksen ansiosta sillä on vahvat leuat ja suuret, vahvat tassut, kun taas suden perimä on tuonut sille susien terävät hampaat.
  Väritykseltään Guan Yu on beaucenpaimenkoiran tapaan mustaruskea, ja sen vasen silmä on vaalean sininen, kun taas oikea on kellertävä. Sen keho on täynnä arpia taisteluista ja Daiteitakulla vietetyn ajan seurauksena. Pahimman näköiset arvet sille on muodostunut sen otsan ja rinnan metallipalojen ympärille, sillä aina kun se käyttää näitä, prosessissa syntyy jonkin verran lämpöä, joka polttaa ihoa palojen ympärillä.
  - Kilvet:
  Guan Yulla on sekä otsassaan että rinnassaan upotettuina paksut metallin palaset, joista se pystyy voimillaan muokkaamaan itselleen haarniskan ja kypärän, jotka suojaavat sen päätä, selkää, rintaa ja vatsaa pahimmilta iskuilta. Metallia ei kuitenkaan ole erityisen paljoa, minkä takia se on paikoin hyvinkin ohutta, eikä näin suojaa kaikkeista suurimmilta vahingoilta. Keveydestään huolimatta haarniska tekee Guan Yusta hitaamman, sillä jäykät metalliosat vähentävät suuresti sen notkeutta ja kykyä liikkua nopeasti. Uros voi kuitenkin muokata haarniskaansa, esimerkiksi luoda siihen teräviä piikkejä, joilla lävistää vastustajansa.

  Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer) Eanwk9

  Luonne:

  Guan Yu on ensivaikutelmaltaan hyvin hiljainen ja jurokin uros. Se ei paljoa puhu, vain silloin kuin sillä on jotain tärkeää sanottavaa. Vähäpuheisuutensa takia se saattaisi vaikuttaa hieman vähä-älyiseltäkin, mutta kenraalin asema kertoo jo, että tämä väite ei ole totta: uroksella on hyvin kirkas mieli ja se on joukkojen johtajana taitava. Siltä löytyy tarvittavaa karismaa tosipaikan tullen ja sen vakaus tekee siitä luotettavan: se ei jätä joukkojaan tiukan paikan tullen,

  Guan Yu ei kuitenkaan ole syvimmiltään yhtä vahva kuin mitä se ruumiiltaan vaikuttaa. Sillä on menneisyytensä takia suuri pelko Pettoa kohtaan, mikä voi hyvinkin saada sen käyttäytymään pahimmassa tilanteessa hyvinkin arvaamattomasti. Se ei halua mitään muuta enempää kuin että se ja sille läheiset henkilöt pysyisivät kaukana ja turvassa ihmisten käsistä. Uros on kuitenkin hyvä pitämään pelkonsa piilossa, eikä se itsekään usein huomaa sitä. Tavallisesti se pystyy ohjaamaan ajatuksensa muualle ja toimimaan kuin mikään ei häiritsisi sitä.

  Menneisyys:

  Guan Yu syntyi eräänä kylmänä syyspäivänä. Sen vanhemmat olivat laumattomia kulkijoita, jotka asustelevat omissa oloissaan Moritsuchin pohjoisosissa. Ne olivat kuitenkin vielä hyvin nuoria, eivätkä tienneet mitä tehdä kun pennut syntyivät. Talvi oli tulossa, eikä alueella ollut niin paljon ruokaa, että koko perhe olisi selvinnyt sen yli. Neljästä pennusta kolme jätettiinkin siksi pian joen virran vietäväksi niiden isän luomassa heinäkorissa. Guan Yu oli yksi näistä kolmesta.

  Virta vei koria ja siinä olevia pentuja mukanaan aina Moritsuchin eteläosiin saakka. Juuri kun korin rakenteet alkoivat pettää, Kinanain metsästäjät huomasivat pennut. Kahden muun osalta oli kuitenkin jo liian myöhäistä: koriin oli päässyt jo hiukan vettä, jonka seurauksena kaksi pienintä pentua oli jo kuollut hypotermiaan. Guan Yu selvisi kuin ihmeen kaupalla, kiitos Kinanain metsästäjien. Se vietiin lauman luokse, ja yksi metsästäjistä adoptoi sen omaan perheeseensä.

  Guan Yu sai uuden mahdollisuuden ja kasvoi nopeasti uuden perheensä kanssa. Se oli pian muita pentuja suurempi ja vuoden ikäisenä se oli jo samalla tasolla ottovanhempiensa kanssa. Se myös voimistui nopeasti, mutta sitä alkoi pian mietityttää oma taustansa. Se halusi löytää oikeat vanhempansa ja perheensä. Niinpä kahden vuoden iässä se erosi niistä, jotka olivat sen kasvattaneet ja lähti kulkemaan jokea pitkin kohti pohjoista. Se kuuli pariskunnasta, joka oli asustellut lähistöllä, mutta ketään se ei löytänyt.

  Kuukausia vaelleltuaan ympäri pohjoista Moritsuchia, Guan Yu sattui yösijaa etsiessään osumaan luolalle, joka oli tarkasti piilotettu köynnösten taakse. Jo ennen kuin uros astui luolaan, se haistoi ilmassa veren ja palaneen lihan hajun. Luolasta se löysi kasan luita. Asukkaista oli jäänyt jäljelle vain kolme pääkalloa ja jokunen tunnistamattomissa oleva luu. Guan Yu arveli näiden joutuneen nälkäisten varkaiden ruoaksi ja sen jälkeen ne oli vasta poltettu, joko huvin vuoksi tai jälkien peittämiseksi. Uros hautasi jäljelle jääneet luut ja lausui lyhyen rukouksen menehtyneille, ennen kuin pystyi rauhassa käymään lepuulle.

  Uros oli lähdössä jatkamaan matkaansa aamulla, mutta kun se astui ulos luolasta, se törmäsi neljän koiran joukkoon. Koirat olivat Pettosta, ja ne olivat syylliset luolan asukkien kuolemaan. Voimakkaasta ruumiistaan huolimatta Guan Yu ymmärsi, ettei voisi yksin voittaa näitä varsinkin koska se ei ollut vielä kokenut käyttämään maagisia voimiaan. Se kuitenkin ilmaisi olevansa halukas lähtemään joukon mukaan, minkä seurauksena sen kimppuun ei hyökätty. Se otettiin mukaan, jotta se pääsisi Pettolle joukon mukana, mutta ennen sitä koirat halusivat vielä kuljeskella vähän ympäriinsä tappamassa Moritsuchin asukkaita. Yksi uhreista oli myös Guan Yun adoptoineen perheen vanhin tytär, joka oli nuorimman veljensä kanssa metsästämässä. Guan Yu pakotettiin tappamaan naaras tämän veljen edessä kun koirajoukko oli kyllästynyt leikkimään niillä. Naaraan veli päästettiin kuitenkin lähtemään, vaikkakin nöyryytettynä. Sen seurauksena Guan Yu kuitenkin menetti siteensä adoptioperheeseensä ja Kinanaihin. Myöhemmin samana iltana se vuodatti kyyneleitä tämän takia.

  Guan Yu vietiin Daiteitakulle, jossa se otettiin muiden tavoin mukaan koulutukseen. Tietenkin se oli rankempaa Kinanaista tulleelle "petturille", eikä Guan Yu todellakaan nauttinut olostaan. Se ei ollut väkivaltainen persoona, mutta se ei myöskään päässyt lähtemään. Se kasvoi vahvaksi ja sitä vahvistettiin myös ihmisten keinoin. Uros oppi ajan myötä hallitsemaan myös voimiaan, ja sille upotettiin sen otsaan ja rintaan paksut metallipalat, joilla se pystyi luomaan itselleen haarniskan helposti ja kätevästi. Ei kuitenkaan ollut päivää, jolloin se ei olisi halunnut päästä takaisin Moritsuchille, jonne sitä ei taas toisaalta kaivattu. Sen takia se ei ikinä edes yrittänyt karata, eihän sillä olisi ollut mitään tai ketään kenen luokse mennä.

  Eräänä päivänä Guan Yu kuitenkin löysi syyn paeta. Se oli vartiovuorossa ja käyskenteli Daiteitakun rannikoilla, kun se näki hahmon seisomassa korkealla kielekkeellä. Hahmo oli Nefer, mustaturkkinen ja kauniit vihreät silmät omaava koirasusi, joka oli jo nuorena myyty Daiteitakun tukikohtaan käytettäväksi testeissä. Se oli äänen hallitsija, ja ihmiset halusivat testata voiman todellisia mahdollisuuksia. Nefer ja muut sen kaltaiset koe-eläimet sokaistiin eri tavoin ja ne pakotettiin elämään ilman näköään, joutuen tukeutumaan vain ja ainoastaan kykyynsä hallita ääntä. Jotkut onnistuivat jatkamaan elämäänsä, jotkut kuolivat ja jotkut jatkoivat selviytymistä vain juuri ja juuri. Nefer kuului tähän viimeiseen ryhmään, ja se olisi siirtynyt täysin epäonnistuneiden kokeiden joukkoon, ellei Guan Yu olisi sattunut paikalle sen ollessa juuri hyppäämässä mereen.

  Guan Yu ja Nefer olivat molemmat tyytymättömiä elämäänsä Daiteitakulla, mutta ne saivat tukea toisistaan. Guan Yu kertoi taustoistaan ja pakosuunnitelmistaan Neferille ja Nefer kertoi sille oman tarinansa. Naaraalle ei tuottanut hankaluuksia elää ilman näköään, sillä sen kuulo oli erinomainen ja se oli oppinut hallitsemaan kykyään samoin kuin lepakot, mutta sen kuulo oli "liiankin hyvä", sillä se oli alkanut kuulla ääniä, jotka eivät olleetkaan totta. Asioista puhuminen auttoi sitä, mutta Guan Yukin sai huomata usein, kuinka mustaturkki jäi kuuntelemaan jotain, mitä se itse ei voinut kuulla.

  Kaksikko päätti viimein paeta Daiteitakulta, mikä ei ollut helppoa. Kumpikaan niistä ei osannut hallita vettä, jolla olisi voinut helposti päästä meren yli, joten ne joutuivat odottamaan kunnes ne sattumalta pääsisivät molemmat sellaisen henkilön matkaan, jota ne voisivat huijata. Guan Yun ollessa kahdeksan vuotta, ne lähetettiin Moritsuchiin muutaman nuoren koiran kanssa, joista yksi oli veden hallitsija, jonka piti kuljettaa ne saarelle. Uros oli sopinut Neferin kanssa jo kauan sitten, että jos ne ikinä pääsisivät pois, ne suuntaisivat Reizokolle, koska Moritsuchille ei Guan Yulla ollut enää asiaa. Siksi ne huijasivat veden hallitsijaa, ja osoittivat tälle väärän suunnan. Nuorukainen vei joukon tietämättään Reizokolle, eivätkä muut huomanneet mitään ennen kuin jäätikkö tuli näkyviin. Silloinen tajusivat Guan Yun ja Neferin huijanneen niitä, ja kaksikko joutui tappamaan nämä ja uimaan loppumatkan. Ne kuitenkin pääsivät Reizokolle turvallisesti, vaikkakin uupuneina ja kylmissään.

  Kaksikko ei uskaltanut lähestyä Reizokon suurinta laumaa, Hyogaa, sillä kumpikaan niistä ei aikaisemmin ollut ollut jäätiköllä, eivätkä ne tienneet miten lauma suhtautui vieraisiin. Siksi ne kiertelivät ympäriinsä, kunnes eräänä päivänä ne törmäsivät mustavalkoiseen karjalankarhukoiraan, Aquilaan. Tuolloin tämä ei ollut vielä Hyogan johtaja, vaan keräsi sotureita, jotka voisivat auttaa palauttamaan lauman entiselleen isänsä vallasta. Guan Yu ja Nefer lähtivät Aquilan mukaan, ja pian Guan Yusta tuli yksi tämän luottosotureista. Nefer joutui jäämään turvaan muiden taistelukyvyttömien kanssa mielenterveysongelmiensa takia, kun taas Guan Yu marssi Aquilan rinnalla Hyogan tukikohtaan.

  Valloituksen jälkeen Guan Yu kohosi virallisesti yhdeksi Aquilan kolmesta kenraalista ja tämän toisiksi lähimmäksi soturiksi heti johtajan henkivartijan jälkeen. Näihin aikoihin se ja Nefer myös vihdoin päätyivät keskustelemaan niiden välisestä suhteesta, missä ei kuitenkaan ollut mitään epäilystäkään: molemmat olivat välittäneet toisistaan ja rakastaneet toisiaan jo Daiteitakulta lähtien. Ajat olivat kuitenkin olleet liian epävarmat, ettei kumpikaan niistä ollut halunnut sitoutua mihinkään. Nykyään kaksikko elää yhä Hyogan laaksoissa.


  - Ominaisuudet:

  - Voima: *****
  - Taito: ****
  - Karisma: ****
  - Nopeus: **
  - Kestävyys: *****
  - Älykkyys: ****
  - Puruvoima: *****
  - Kivunsietokyky: ****
  - Ketteryys: ****
  - Refleksit: **
  - Tasapaino: ****
  - Metsästys: ****
  - Hampaiden terävyys: ****
  - Maagisten voimien voimakkuus: ****
  - Vaarallisuus: **** ½


  - Aistit:
  - Näkö: ***
  - Kuulo: ****
  - Haju: ****
  - Tunto: **
  - Maku: **


  - Puoliso:
  Nefer
  - Pennut: Ei vielä
  Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer) Zodpaf

  - Nimi: Nefer
  - Nimen käännös: Kaunis sisältä ja ulkoa
  - Lempinimi: Nefernefernefer

  - Ikä: 9 vuotta
  - Sukupuoli: Naaras
  - Suuntautuminen: Heteroseksuaali

  - Laji: Koirasusi
  - Rotu: Belgianpaimenkoira groenendael + harmaasusi

  Maagiset voimat: Ääni ja myrkky

  Ääni:
  Tunnari: TULEE MYÖHEMMIN! ...ehkä

  - Ulkonäkö lyhyesti: Mustaturkkinen naaras, jolla on yllättävän voimakkaan vihreät silmät, joissa on kuitenkin aina hieman utuinen katse Neferin sokeuden takia. Varsin korkea säkäkorkeudeltaan, mutta hyvin hento.

  - Luonne lyhyesti: Etäinen ja omissa oloissaan viihtyvä naaras. Lähimmäiselleen hellä, ujo vieraiden seurassa. Usein omissa ajatuksissaan niin vahvasti, että sen huomiota voi olla hankala saada.

  - Ominaisuudet:
  - Voima: **
  - Taito: ****
  - Karisma: **
  - Nopeus: ****
  - Kestävyys: **
  - Älykkyys: ****
  - Puruvoima: **
  - Kivunsietokyky: *
  - Ketteryys: ****
  - Refleksit: **
  - Tekniikat: ***
  - Tasapaino: ***
  - Metsästys: *
  - Hampaiden terävyys: ***
  - Maagisten voimien voimakkuus: *****
  - Vaarallisuus: ***


  - Aistit:
  - Näkö: -
  - Kuulo: *****
  - Haju: ****
  - Tunto: **
  - Maku: **

  - Aikajana:
  None
  - Tulevaisuuden suunnitelmia:
  - Guan Yu tulee näillä näkymillä nousemaan hetkellisesti Hyogan sijaisjohtajaksi Aquilan raskausajaksi
  - Guan Yu tulee oletettavasti myös myöhemmin nousemaan Hyogan johtoon, joskin hieman erilaisissa olosuhteissa
  - Kaksikko tulee myös saamaan pentuja jossain vaiheessa… ehkä…

  - Triviaa:
  - Guan Yu jakaa nimensä kiinalaisen pyhimyksen (?) kanssa, kun taas Nefer jakaa nimensä Mika Waltarin ”Sinuhe egyptiläisessä” esiintyvän Neferneferneferin kanssa. Syy, miksi nimi on toistettu kolme kertaa peräkkäin, on koska nimi ”Nefer” kuulostaa niin kauniilta, että se on pakko sanoa toistamiseen ja vielä kolmannenkin kerran tai näin se ainakin muistaakseni selitettii…
  - Koska myös Guan Yu pystyy hallitsemaan ääntä, se ja Nefer pystyvät kommunikoimaan puhumatta sanaakaan voimiensa avulla.

  - Päivitetty viimeksi:
  16.4.2015 - Neferin kuva lisätty
  15.4.2015 – Esittely valmistunut

  - Hahmon/hahmojen pelaaja: NPC (Yutazu)

  - Haluatko käyttää Guan Yuta tai Neferiä peleissä? Ohjeita!

  - Molemmat pysyttelevät hyvin paljon Reizokolla: Guan Yu, koska sillä on kenraalin asemansa eikä sitä erityisemmin hyväksytä muualla, ja Nefer koska se ei yksinään pysty ylittämään merta kunnolla.
  - Olisi hienoa, jos kummallekaan ei tulisi sen suurempia vammoja (yksittäiset pienet arvet eivät haittaa, mutta ainakaan kuolla ne eivät saisi vielä ^^ )
  - Kannattaa ottaa tosiaan huomioon Guan Yun asema ja Neferin sokeus, jos haluaa käyttää niitä peleissä ^^
  - Muuta ei tule mieleen ^^

   Kellonaika on nyt 16/7/2019, 17:04