Entropy Dimension

Tervetuloa!! Tällä hetkellä sivustoa uudelleen luodaan ja muokataan nykyaikaisemmaksi, kun peli oli kuollut...

Vanhat hahmot ja pelaajat poistetaan, Sekä koko pelin tarina muutetaan. Maagiset voimat pysyvät kuitenkin, koska se on mielestäni paras osa koko foorumia!!
Entropy Dimension

Wolves and bacon!

Kirjaudu sisään

Unohdin salasanani

Viimeisimmät aiheet

» Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer)
Tama Dokusha - Sielujen lukija Empty1/5/2015, 23:57 kirjoittaja Vierailija

» Ohjeet NPC hahmoille
Tama Dokusha - Sielujen lukija Empty28/3/2015, 00:48 kirjoittaja Miss Okami

» Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi
Tama Dokusha - Sielujen lukija Empty3/2/2015, 18:48 kirjoittaja Vierailija

» Kuroi Denki Konran
Tama Dokusha - Sielujen lukija Empty31/1/2015, 23:38 kirjoittaja Miss Okami

» Okamisusi
Tama Dokusha - Sielujen lukija Empty11/12/2014, 17:46 kirjoittaja Vierailija

» Moeta Yume ~ Kärsinyt sielu
Tama Dokusha - Sielujen lukija Empty29/11/2014, 17:43 kirjoittaja Miss Okami

» kashitsuchishizai
Tama Dokusha - Sielujen lukija Empty25/11/2014, 00:35 kirjoittaja Vierailija

» Ikan ~ Johtajan Kilpi ja Miekka
Tama Dokusha - Sielujen lukija Empty4/8/2014, 15:50 kirjoittaja Miss Okami

» Ujo Vaeltelija ~ Kyū
Tama Dokusha - Sielujen lukija Empty13/7/2014, 15:38 kirjoittaja Miss Okami

Top kirjoittajat

Heinäkuu 2019

MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Kalenteri Kalenteri


  Tama Dokusha - Sielujen lukija

  avatar
  Vierailija
  Vierailija

  Tama Dokusha - Sielujen lukija Empty Tama Dokusha - Sielujen lukija

  Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty 26/6/2014, 18:37

  Tama Dokusha - Sielujen lukija 2lnd5pe
  - Nimi: Tama Dokusha
  - Nimen Käännös: Sielu Lukija

  - Tunnari: Owl City - Gold

  - Ikä: 4 v.
  - Sukupuoli: Uros

  - Laji: Maaginen koira
  - Rotu: Sekarotuinen

  - Ulkönäkö:
  -Säkäkorkeus: 67 cm
  -Paino: 36 Kg
  Silmien väri uroksella on melkein samanväriset kuin susilla, eli meripihkan värinen. Turkki on karhea, mutta kulmältä suojaava. Urokselta puuttuu vasemmasta korvasta puolet ja oikeassakin korvassa on pieni lohkeama. Väritykseltään Tama on tumman harmaan ja sillä on vielä tummempia symmetrisiä merkkejä korvissaan ja kuonon päässä, tassuissa nilkkoihin asti ja häntä ihan kokonaan.
  Rakenteeltaan uros on vankka ja lihaksikas. Vaikkakin se on suuri rakenteinen se on hyvinkin ketterä. Jalat ovat voimakkaat ja kestävät korkeammiltakin paikoilta hyppelemistä.

  - Luonne:
  Tama on yleisesti hyvin harhaluuloinen, koska se ei osaa tutustua muihin. Siltä vain tuntuu, että kaikilla on ainainen kiire etteivät he ehdi tutustua. Käyttäessään tekniikkaansa tarpeeksi kauan, se ehtii tutustua kuolleisiin sieluihin joista se saa ajan kanssa hyviäkin ystäviä. Tamalla on myös toinen puoli. Se nimittäin hyökkää toisen päälle jos se puhuu sille agressiivisesti. Nimittäin se ei halua toisen pääsevän yllättämään sitä hyökkäämällä ensin. Tama eristäytyy muista aina kun haluaa jutella kuolleille. Se ei vain halua muiden tietävän tekniikastaan.

  - Menneisyys:
  Taman vanhemmat tapasivat monia vuosia ennen, kuin pennut syntyivät. He tapasivat Moritsuchin pohjoisimmissa osissa, ja rakastuivat ensi näkemältä. He elivät rauhallista eloa, kunnes Taman äiti, Kirei tuli raskaaksi. He olivat odottaneet ja toivoneet pentuja jo kauan. Lopulta pennut syntyivät, mutta niitä syntyi vain kaksi, Tama ja tämän veli Seishin. Tama oli pennuista pienempi ja heikompi. Seishin taas ei antanut Taman kasvaa yhtä nopeaa, kuin itse kasvoi, estämällä tämän pääsyn maidolle. Poikien isä, Eichi oli huolissaan Taman kasvusta ja vei Seishinin pienille kävely matkoille, että Tama saisi aina sen aikaa maitoa ja kasvaisi.
  Poikien ollessa siinä iässä, että he osasivat jo syödä kiinteää ruokaa. Aina Eichin ollessa poissa pojat leikkivät, vaikka leikit olivatkin Tamalle rajuja, kun veli oli sitä kaksi kertaa isompi. Kirei ei voinut puuttua tähän, koska oli saanut taudin ja kuollut pentujen juuri opittua syömään kiinteää ruokaa.
  Kerran kun heidän isänsä oli jälleen metsästämässä, ja Seishin nukkui kaikessa rauhassa. Tällöin Tama lähti omalle matkalleen metsän keskelle, koska oli kuullut jonkin kutsuvan sitä luokseen. Metsässä kuitenkin sen ympärillä kuului kuiskauksia ja vilahduksia jostain, joka liikkui sen lähistöllä. 5 kuinen pentu kuitenkin oli peloissaan ja palasi takaisin pesälle. Pesällä veli odotti sitä täysin valmiina tappeluun, se uhkaili että kertoisi isälle tämän käyneen yksin metsässä. Sekunnin myöhemmin järjestys oli toinen ja Tama makasi selällään maassa isoveli päällään. Pelokas pentu puri aivan täysin vaistomaisesti veljeään tassuun. Tällöin veli hyppäsi pois sen päältä ja hyökkäsi Taman vasempaan korvaan, sitä lujasti purren. Taman yrittäessä päästä veljensä otteesta irti sen korva repesi ja niin Tama menetti vasemman korvansa. Järkyttynyt pentu kaatui selälleen pidelleen tassujaan melkein korvan päällä. Velikin oli selvästi järkyttynyt sillä se ei enää hyökännyt uudelleen. Veli sylkäisi sen suuhun jääneen korvan palan ja palasi pesään sanoen vain, että Tama oli saanut ansaitsevansa rangaistuksen. Viimein kun veljesten isä oli saapunut paikalle se selvitti mitä oli tapahtunut sillä välin kun se oli ollut poissa. Seishin kertoi, että Tama oli käynyt yksin metsässä ja tullut siellä näädän jahdatuksi. Jolloin pentu oli palannut pesälle näätä perässään. Näätä oli mukamas hyökännyt Taman korvaan kiinni ja saanut sen repeämään. Tietenkin Seihinin piti vielä kertoa että juuri se oli ajanut näädän pois veljensä kimpusta. Tama yritti saada sanoja suustaan vastustaakseen tätä tarinaa, mutta se ei saanut suunvuoroa.
  Pentujen viimeinkin kasvettua 1 vuoden vanhoiksi Tama oli kasvanut melkein yhtä suureksi kuin Seishin, mutta oli silti vielä vielä veljeään pienempi. Pennut oli opetettu selviytymään luonnossa ihan yksin. Eichin koulutus oli todella rankkaa, sillä hän yritti opettaa joitain tekniikoita joita Tama ei ymmärtänyt ollenkaan. Ne osat kuitenkin mitkä hän ymmärsi, teki niistä omia versioitaan. Tama ei ollut unohtanut vieläkään sitä mitä niille oli tapahtunut pentuina, vaan yritti vahvistaa itseään, jotta voisi joskus vielä kostaa sen veljelleen.
  Poikien isä kuoli veljesten ollessa 1 ja puoli vuotiaita. Silloin viimeinkin Tama uskalsi haastaa Seishinin uusintaotteluun. Poikien taistelu alkoi sillä, kun Seishin hyökkäsi Taman oikean korvan kimppuun, mutta Tama riuhtaisi itsensä kauemmaksi ennen kuin Seishin ehti saada kunnon otetta. Tämän jälkeen Tama hyökkäsi suoraan edestä veljensä kurkkuun, ja kaatoi hänet selälleen. Tappelu oli päättynyt lyhyeen, ja samalla myös Taman voittoon. Seishin ei hyväksynyt tappiotaan omalle veljelleen jonka se oli voittanut itse niin monta kertaa, vaan se juoksi suoraan lähellä olevaan järveen ja hukuttautui. Tämä ei ollut Tamalle kauhea suru, koska sen veli ei ollut ikinä näyttänyt Tamalle yhtään rakkautta.
  Tama kuitenkin vanheni kolmivuotiaaksi synnyin seudullaan ennen, kuin lähti kulkemaan suorinta tietä Kinanaille. Siitä laumasta se oli kuulllut isältään, joka oli kertonut sen juuri ennen kuolemaansa. Matkallaan kohti etelää sen maagiset voimat aktivoituivat ja se huomasi, että henkilö joka oli sitä pentuna kutsunut luokseen oli haamu, tai paremminkin kuten he itse itseään kutsuvat kuolleiksi sieluiksi. Nämä sielut tulivat esiin aina silloin tällöin. Ne tuntuivat voivan itse  aktivoimaan Taman voiman nähdä ne. Matkallaan Tama myös harjoitteli itsestään vielä parempaa kuin jo oli. Se oppi kuitenkin hallitsemaan voimaa siten että se pystyi myös itse sen aktivoimaan. Tama huomasi sielujen opastuksella omaavansa toisenkin maagisen voiman, kuin vain pimeyden, nimittäin myrkyn. Hän myös keksi itselleen lisänimen mikä merkitsee lukijaa. Veljesten nimet olivat olleet synonyymejä toisilleen joten Tama halusi hieman jotain erilaista.
  Omalla ajallaan Tama löysi tiensä eteläisen lauman luokse. Kinanaissa se otettiin vastaan liittyvänä soturilla jolla oli omat lahjansa. Tällä hetkellä Tama elää rauhaisaa elämää lauman keskellä, yrittäen kuitenkin salata omat taitonsa.

  - Normaalit taistelutekniikat:
  -Karatakari: Tässä hyökkäyksessä Tama ottaa vastustajaansa kaulasta ja kierrähtää tämän sivulle yhä pitäen otteensa, ja lopuksi kaataa vastustajansa kyljelleen.
  -Samatero: Tama hyppää ilmaan ja kääntyy nopeasti mennen takajalat edellä vastustajaa kohti. Tämän jälkeen jos vastustaja kaatuu Tama hyökkää toisen kaulaan kiinni.

  - Maagiset Taistelutekniikat:
  -Genshi: Tämä tarkoittaa näkyä jonka avulla Tama näkee kuolleita sieluja. Myös ne sielut pystyvät aktivoimaan tämän voiman.
  -Chudoku: Tämä tarkoittaa myrkytystä. Tama heittää ilmoille suuren myrkky pilven. Jos kohde saa siitä henkäyksenkin niin saa myrkytyksen jonka pystyy kuitenkin joillakin juomilla kumoamaan. Hitaasti ilman parannusta myrkytyksen kohde kuolee tai menettää jonkin aisteistaan. Tama on kuitenkin itse immuuni myrkyille.
  -Tama ei hallitse myrkkyvoimaansa täysin ja aina hermostuessaan sen hengitys muuttuu myrkyksi mikä voi lamaannuttaa, mutta se ei kuitenkaan aiheuta suurempia vahinkoja.

  - Maagiset voimat: Pimeys, Myrkky

  - Ominaisuudet:
  Voima: $ $ $ $
  Taito: $ $ $
  Karisma: $
  Nopeus: $ $ $ $
  Kestävyys: $ $ $
  Älykkyys: $ $ $
  Puruvoima: $ $ $ $ $
  Kivunsietokyky: $ $ $ $
  Ketteryys: $ $ $
  Refleksit: $ $ $
  Tekniikat: $ $ $ $
  Hampaiden terävyys: $ $ $
  Maagisten voimien Voimakkuus: $ $ $ $
  Vaarallisuus: $ $ $ $

  - Aistit:
  - Näkö: $ $ $
  - Kuulo: $ $ $ $
  - Tunto: $ $ $
  - Maku: $ $ $
  - Haju: $ $ $ $

  - Puoliso: ei vielä
  - Pennut: ei vielä
  - Perhe:
  Isä: Eichi (kuollut)
  Äiti: Kirei (kuollut)
  Veli: Seishin (kuollut)

  - Liittoutuma: Kinanai

  - Päivitykset:
  21.6.14 - Julkaistu
  26.6.14 - Kuva sai varjostukset ja myrkky voimien hallinnasta tekniikoissa.

  - Hahmon pelaaja: PowerRaven

   Kellonaika on nyt 16/7/2019, 17:50