Entropy Dimension

Tervetuloa!! Tällä hetkellä sivustoa uudelleen luodaan ja muokataan nykyaikaisemmaksi, kun peli oli kuollut...

Vanhat hahmot ja pelaajat poistetaan, Sekä koko pelin tarina muutetaan. Maagiset voimat pysyvät kuitenkin, koska se on mielestäni paras osa koko foorumia!!
Entropy Dimension

Wolves and bacon!

Kirjaudu sisään

Unohdin salasanani

Viimeisimmät aiheet

» Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer)
Ujo Vaeltelija ~ Kyū Empty1/5/2015, 23:57 kirjoittaja Vierailija

» Ohjeet NPC hahmoille
Ujo Vaeltelija ~ Kyū Empty28/3/2015, 00:48 kirjoittaja Miss Okami

» Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi
Ujo Vaeltelija ~ Kyū Empty3/2/2015, 18:48 kirjoittaja Vierailija

» Kuroi Denki Konran
Ujo Vaeltelija ~ Kyū Empty31/1/2015, 23:38 kirjoittaja Miss Okami

» Okamisusi
Ujo Vaeltelija ~ Kyū Empty11/12/2014, 17:46 kirjoittaja Vierailija

» Moeta Yume ~ Kärsinyt sielu
Ujo Vaeltelija ~ Kyū Empty29/11/2014, 17:43 kirjoittaja Miss Okami

» kashitsuchishizai
Ujo Vaeltelija ~ Kyū Empty25/11/2014, 00:35 kirjoittaja Vierailija

» Ikan ~ Johtajan Kilpi ja Miekka
Ujo Vaeltelija ~ Kyū Empty4/8/2014, 15:50 kirjoittaja Miss Okami

» Ujo Vaeltelija ~ Kyū
Ujo Vaeltelija ~ Kyū Empty13/7/2014, 15:38 kirjoittaja Miss Okami

Top kirjoittajat

Heinäkuu 2019

MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Kalenteri Kalenteri


  Ujo Vaeltelija ~ Kyū

  Miss Okami
  Miss Okami
  Admin
  Admin

  Join date : 01.04.2014

  Ujo Vaeltelija ~ Kyū Empty Ujo Vaeltelija ~ Kyū

  Viesti kirjoittaja Miss Okami lähetetty 13/7/2014, 15:38

  Ujo Vaeltelija ~ Kyū Angry12
  Kyū
  Kuu

  Ikä: 3 vuotta
  Laji: Maaginen susi
  Rotu: Husky 25 % Sakemanni 20%, susi 55 %

  Säkä: 68cm
  Paino: 34kg

  Kyūn Ääni: ~ Tunnari 1 ~
  ~ Tunnari 1 ~
  ~ Tunnari 2 ~

  ~ Magia voimat ~
  Ilma & Vesi & Metalli
  Kyūn vahvin magia on Metalli.


  {L U O N N E}
  Kyū on hieman ujo. se johtuu siitä että hän ei vietä aikaa kenenkään kanssa ja hänellä on tapana vältellä muita eläimiä. hän kuitenkin uskaltaa puollustautua. Kyū kuitenkin on oppimastaan taistelu taidoistaan saanut monta koiraa jopa pelkäämään tätä. kyū ihastuu harvoin. yleensä hän ihastuu/rakastuu henkilöön kun osaa tuntea tämän jo hyvin, mutta kyū ei ole se joka juoksee uroiden perässä jotta saisi pentuja vaan mieluumin on kaukana uroksista. harvoin uskaltaa hän mennä ihan itse tapaamaan henkilöä. Kyūllä on tapana ollessaan yksi laulaa paljon.

  {M E N N E I S Y Y S}
  Kyū syntyi Daiteitakun alueella. Koska Kyū syntyi yöllä, oli hänen äitillä hyvin aikaa piilottaa pentunsa ja samalla keksiä tytölleen nimen.
  Kyū jo nuorena alkoi eristäytymään muista koirista. joskus jopa omasta äidistään. Kyūn isää rupesi häiritsemään se että tämän puoliso hiippaili johonkin kertomatta mitään. Kyūn äiti vuorotteli aina silloin tällöin pentujensa luona, kun isä ei ollut paikalla, koska ei halunnut tämä seuraavan. Kyūn äiti oli eniten pennuistaan kiintynyt Kyūn, kuin kumpaankaan poikaansa. Kyū oli Veljeksiään tunnin nuorempi. hän syntyi keskellä yötä, Klo: 01:30. Kyū Kasvoi yksin suurimman osan elämästään. vain silloin tällöin tämän äiti toi ruokaa ja imitti pentuaa. kun Kyū täytti kuusi kuukautta, tämä isä sai Hänen äitinsä kiinni hiippailemassa toiselle pesälleen. Kyūn isä nosti pentunsa ja heitti mereen, isä ei tiennyt tämän olevan hänen tyttärensä. Kyūn äiti loikkasi perään ja haukkui parinsa suohon. Kyūn äiti oli hyvä veden taittaja. Käyttämällä aaltoja he pääsivät Moritsuchiin. Kyūn Äiti tuli kuitenki Merisairaaksi. Kyūn äiti oli 3 päivää sairaana. hän ei kuitenkaan aikonut luovuttaa selviytymistään, koska ei halunnut Kyūn kuolevan. Kyūn äiti pakotti itsensä liikkumaan ja hankkimaan ruokaa itselleen ja pennulleen. Eniten Kyū söi pentuna luonnosta löytyviä eri hedelmiä. Kun Kyū Täytti 2 kuukautta, alkoi hänen äiti opettamaan tätä keräämään kaikkea Syötävää. Kyūn äiti ei kuitenkaan koskaan Ehtinyt opettaa tytärtään metsästämään taijalla, kun tämän Puoliso oli jäljittänyt hänet. Kyūn isä huusi tämän parilleen ja kysyi missä se Rotta on. Rotalla hän tietysti meinasi Kyūta. Kyūn äiti väitti että tämä hukkui, mutta hänen isä ei uskonut. Kyū oli nukkumassa tähän aikaan, kun hänen isänsä murhasi Kyūn äidin. Kyū heräsi äitinsä huutoon ja nousi äkkiä. Kyū lähti etsimään äitiään ja löysi tämän elottomana. samassa Kyūn isä loikkasi puskasta väijymästä. Hän tarttui Kyūn niskaan ja painoi tämän maata vasten. Kyū yritti kiljua apua, mutta hänen isänsä peitti Kyūn kuonon tassula. Kyū ei saanut henkeä ja kaikki tummeni hiljaa. Kyū pyörtyi ja tämän isä kantoi hänet Daiteitakuun laivan kyydissä.
  Daiteitakuun päästyään, Kyūn isä antoi tyttärensä hakkattavaksi puolikuoliaaksi. ihminen kuitenkin ehti pelastaa Kyūn ennen kuin tämä olisi kuollut. ihmiset paransivat tämän haavat ja alkoivat kouluttaa Kyūta taistelemaan. Kyūstä tuli hyvä sala murhaaja, mutta hän itse ei ideasta tykännyt, kunnes Kyū sai idean kostaa isälleen kaikesta mitä tämä oli tehnyt. Kyū Kuiskasi isälleen ennen tämän murhaamista "Tämä on kiitokseni Äitin tappamisesta, isä." ja isä ehti vain katsoa Kyūta ja hämmästyä. Kyū ei koskaan paljastanut oikeaa itseään ja pysyi ujossa roolissaan, kun törmäsi johonkuhun. monesti kun joku on törmännyt Kyūūn ja pitänyt tätä heikkona ovat joutuneet perumaan päätöksensä. kun Kyū täytti vuoden, koulutusta vaikeutettiin. Kyūtä jopa hakattiin koulutuksen aikana. Kyū alkoi pelkäämään ja myös vihaamaan ihmisiä sekä koiria jotka ovat Daiteitakusta. Kyū pitää mielessään aina sen ihmisen kasvot joka tämän pelasti, mutta ei lupaa olla tappamatta tätä. Kyūn täytettyä vihdoin kolme vuotta, hän sai magia voimansa. Kyū on perinyt äitinsä suvun tärkeimmän voiman ja siksi tämän äiti piilotti hänet. Kyū on liian voimakas jopa itselleen, joten hän yrittää pysyä mahdollisimman rauhallisena. Kyū pakeni Daiteitakusta Käyttäen aaltoja. Kyū etsi hyvän piilon Moritsuchin alueelta ja kaivoi pesän. Kyū kuitenkin jatkaa Seikkailemistaan, mutta yleensä hän palaa kotiinsa lepäämään. Kyū vieläkin välttelee muita koiria ja sen takia tämä ei ole edes käynyt Kinanaissa. Kyū vain toivoisi, että hän törmäisisi siihen jokuun joka osaisi rakastaa.

  ~ Normaalit liikkeet ~
  kagetsuki/varjostus ~ Kyū pysyy varjoissa ja iskee yllättäen. hän ei jää siihen seisomaan vaan menee heti takaisin piiloon. kukaan ei ehdi edes tajuta että hän sen haavan teki. haava ei kuitenkaan ole mikään syvä. se on vain pitkä viilto joka kirpaisee.
  odoroki/yllätys ~ tämä liike tarvitsee hyvän keskittymis kyvyn. Kyūn täytyy luoda joku ansa, esim: silmukka tai ansa kolo. Silmukkaa jouduttua Kyū satuttaa henkilöä jatkuvasti, kunnes tältä lähtee taju. kuoppa tekniikkaa Kyū käyttää vähiten. sitä käyttäessään Kyū hautaa uhrinsa.
  tsurai itami/Pistävä Kipu ~ Kyū tässä liikkeessä käyttää neulan tapaisia teriä, mutta vain paksumpia. Kyūllä voi olla jopa myrkkyä nuolissaan, kun hän ampuu. Kyū on itse luonut putken johon nämä nuolet mahtuvat.
  ~ Maagiset liikkeet ~
  chishi no niwakāme/tappava Sadekuuro ~ Kyū käyttää tätä liikettä silloin kun hänet on piiritetty tai tätä ahdistellaan. harvoin hän käyttää liikettään yhteen koiraan.

  ~ Ominaisuudet ~
  - Voima:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
  - Taito:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
  - Karisma:  Like a Star @ heaven 
  - Nopeus:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
  - Kestävyys:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
  - Älykkyys:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
  - Puruvoima:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
  - Kivunsietokyky:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
  - Ketteryys:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
  - Refleksit:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
  - Tekniikat:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
  - Liito:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
  - Hampaiden terävyys:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
  - Maagisten voimien Voimakkuus:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
  - Vaarallisuus:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven

  ~ Aistit ~
  - Näkö:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
  - Kuulo:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
  - Tunto:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
  - Maku:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
  - Haju:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

  Viimmeksi päivitetty: 13.7.14

  Miss Wolf

   Kellonaika on nyt 16/7/2019, 17:43