Entropy Dimension

Tervetuloa!! Tällä hetkellä sivustoa uudelleen luodaan ja muokataan nykyaikaisemmaksi, kun peli oli kuollut...

Vanhat hahmot ja pelaajat poistetaan, Sekä koko pelin tarina muutetaan. Maagiset voimat pysyvät kuitenkin, koska se on mielestäni paras osa koko foorumia!!
Entropy Dimension

Wolves and bacon!

Kirjaudu sisään

Unohdin salasanani

Viimeisimmät aiheet

» Guan Yu - Hyogan 1.kenraali (+Nefer)
Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi Empty1/5/2015, 23:57 kirjoittaja Vierailija

» Ohjeet NPC hahmoille
Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi Empty28/3/2015, 00:48 kirjoittaja Miss Okami

» Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi
Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi Empty3/2/2015, 18:48 kirjoittaja Vierailija

» Kuroi Denki Konran
Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi Empty31/1/2015, 23:38 kirjoittaja Miss Okami

» Okamisusi
Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi Empty11/12/2014, 17:46 kirjoittaja Vierailija

» Moeta Yume ~ Kärsinyt sielu
Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi Empty29/11/2014, 17:43 kirjoittaja Miss Okami

» kashitsuchishizai
Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi Empty25/11/2014, 00:35 kirjoittaja Vierailija

» Ikan ~ Johtajan Kilpi ja Miekka
Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi Empty4/8/2014, 15:50 kirjoittaja Miss Okami

» Ujo Vaeltelija ~ Kyū
Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi Empty13/7/2014, 15:38 kirjoittaja Miss Okami

Top kirjoittajat

Heinäkuu 2019

MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Kalenteri Kalenteri


  Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi

  avatar
  Vierailija
  Vierailija

  Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi Empty Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi

  Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty 3/2/2015, 18:48

  Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi 4selw5
  Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi 29d8q3k
  Nimi: Hayate Yasu Konran
  Käännös: Puuskainen ilta kaaos
  Lempinimi: Hari = Piikki

  Tunnuskappale: Sam Smith - I'm not the only one.

  Sukupuoli: Uros ♂‫‭
  Ikä: 5 ½ vuotta
  Laji: Maaginen
  Rotu: Kain & siperianhuskyn risteytys
  Suuntautuminen: Hetero

  Motto: Once more into the fray
  Into the last good fight I'll ever know
  Live and die on this day
  Live and die on this day


  Luonne: 

  Hayate on, toisinkuin veljensä, naaraita kunnioittava uros, mutta tätä on vaikeaa lähestyä suurimmaksi osaksi siksi että tämä ei oikeastaan osaa käyttäytyä oikein. Sen suusta voi tulla jotain mitä se ei ollut halunnut sanoa. Se luottaa veljensä tukemiseen niin kuin se olettaa myös veljensä luottavan tämän apuun. Kylmä voi myös tarkoittaa sitä että uros voi käyttäytyä röyhkeästi.
  Hayate on rohkea eikä pelkää sännätä pää viidentenä jalkana vaaran varsinkaan jos kyseessä on joku sen lähimmäisistä. Tämän rohkeuden sekoittaa hyvin helposti myös Hayaten hulluuteen. Tälläisillä hetkillä se ei osaa hillitä itseäänkunnolla ja voi tehdä paljonkin tyhmiä asioita joita tulee katumaan myöhemmin. 
  Hayate eristäytyy usein omaan rauhaansa kun sen veli alkaa puhumaan ”niistä” asioista ja tämä on usein sitä aikaa kun Hayaten hulluus saa otteen. Kaikin tavoin omaa voimaansa yrittäen hallita se eristäytyy kauemmaksi siksi aikaa että saa olonsa helpottumaan. Hulluutensa aikana harrastaa metsästystä, koska sille tulee usein tunne tappaa jotain. Tämän harrastuksen takia se osaa käyttää voimiaan oikeaan aikaan ja oikealla tavalla ettei sitä huomattaisi, ennen kuin olisi liian myöhäistä. Se tietää tarkalleen mitä sen pitää tehdä ja missä ajassa. Se toimii useimmissa tilanteissa rauhallisesti eikä panokoi niinkuin vlejensä.

  Lyhyesti: Kylmä, Hullu, Rohkea, Määrätietoinen

  Ulkonäkö:
  Säkäkorkeus: 64cm
  Paino: 42kg
  Silmien väri: Violetti
  Turkki on tuuhea ja karkea siihen ei siis kylmä paljoakaan vaikuta. Vain todella kylmät yöt saavat Hayaten värisemään kylmästä ja jos se on yksin. Sen ohjaväri on todella tumman harmaa. Uroksella on etujaloissa nilkkoihin asti ulottuvat hieman vaaleamman harmaat kohdat. Takajaloissa taas tämä kyseinen kohta yltää korkeammalle polveen asti. Hayaten mahan ja hännän alusta ovat myös vaaleampaa kuin sen pohjaväri. Uroksella on oikean silmän ympärillä vaalempi läiskä.
  Rakenne sillä on järeä, mikä ei kuitenkaan näy kovinkaan usein. Se ei kuitenkaan ole kovin suuri kokoinen, kuitenkin eron huomaa jos sitä vertaa veljeensä. Uroksen parantumiskyky on suuri jonka takia sillä ei näykkään useimpia sen arpia. Tällä Kuitenkin sen tunto aisti on huonompi kuin muilla koirilla eikä se yleisesti tunne lämpötila eroja, paitsi jos niitä on jotain suuria.

  Menneisyys:

  Hayaten ja Kuroin vanhempien välit olivat hyvinkin sekavat mutta silti jokin piti heidät yhdessä. Yhteinen menneisyys tai tapahtuma kuitenkin he eiväy olleet lainkaan samanlaisia. Isä oli hyvinkin lämmin, kiva ja valoisa. Äiti taas oli sen melkeimpä täydellinen vastakohta jonkin verran julma ja kylmä. Isä kuitenkin rakasti kumppaniaan vaikka ei saanutkaan tältä yhtään vastarakkautta.
  Yhtenä kylmänä iltana isä ehdotti pentuja, jotka jatkaisivat heidän taivaltaan eteenpäin. Äiti oli niinkin yksinäinen että olisi halunnut pennuista seuraa ja tokihan tunne oli molemminpuolinen.
  Kuitenkin viimein kun pennut syntyivät äiti ei ollut niihin kuitenkaan tyytyväinen koska oli tunnistanut ainoat kaksi pentua uroiksi. Tämähän oli halunnut naarasta jota helliä ympäriinsä. Se ei kuitenkaan antanut uroiden olla ilman äidin rakkautta ja lämpöä.
  Pentujen kasvettua suunnilleen puolen vuoden ikäisiksi näille alkoi kehittyä luonnetta, samalla siinä huomattiin että Hayate ei juurikaan pitänyt äidistään. Tämä oli enemmänkin villi ja arvaamaton. Veli taas heilui äitinsä helmoissa.
  Yhteinen perhe oli kuitenkin vanhemmille vaikea ajatus koska näiden rakkaus ei ollut molemminpuolinen. Heidän oli myös vaikea pitää liittonsa tilannetta salassa uteliailta pennuilta. Joten vanhemmat päättivät erota, pentujen huoltajuus menisi puoliksi että toinen saisi toisen pennuista. Olihan se raaka päätös erottaa pojat toisistaan, mutta he eivät voineet sille mitään. Joten yhtenä päivänä isä päätti lähteä näyttämään Hayatelle hieman luontoa, Hayate ei kuitenkaan tiennyt että he eivät tulisi enää takaisin. Uros oli lähtenyt isänsä mukaan hyvin mielin.
  Hayatella oli monia kysymyksiä heidän matkaltaan ja kyseli kaiken aikaa koska he menisivät takaisin kotiin. Isä opetti Hayatea jäljittämään ja metsäsätämään, jotta tämä sitte jonain päivänä, kun isä ei ollut enää paikalla, osaisi hankkia itse ruokansa. Isä opetti Hayatelle oman tekniikkansa jonka se oli pitänyt ainoastaan omana tietonaan. Nuori uros ei vielä silloin ymmärtänyt miten tekniikka toimi, mutta isä sanoi aina kun Hayate kysyi miten se toimii.”Opit sen sitten kun olet vanhempi.” Vanhempana tarkoitti ikää jolloin Hayaten voimat tulisivat ilmoille.
  Isä kertoi monia tarinoita menneestään, tosin niitä hieman värittäen, ilman kuitenkaan niiden menettävän merkitystään. Yksi tarinoista kertoi soturista, joka eli ja kuoli laumansa puolesta ihmisten käsissä. Tämä kertoi samoin laumasta että tämän lauman jälkeläiset elivät vielä sinäkin päivänä ja odottaisi tilaisuutta kukistaa ihmiset kuolleiden tovereidensa puolesta. Isä myös kertoi että se toivoi voivansa tehdä saman jokin päivä oman poikansa puolesta.
  Tähän ei kuitenkaan mennyt kauaa, kun nuori karhuemo huomasi kaksikon näiden vaeltaessa eteenpäin. Epäilemättä naaras karhu kävi näiden päälle luultuaan että nämä haluisivat satuttaa sen pentuja. Isä käski Hayaten paeta, ja niin se tekikin oman isänsä hengen uhalla. Hayate kurkisti taakseen nähdäkseen isänäsä tulevan aivan hänen takanaan, mutta tämä olikin jäänyt karhun kynsiin. ”Jatka juoksemista!” Haavoittunut uros huudahti Hayatelle. Uros yritti jatkaa, mutta oli shokissa, viimein karhuemon karjaistessa Hayate tajusi että olisi liian myöhäistä pelastaa isä. Jos se ei olisi jatkanut juoksemista isän uhraus olisi mennyt hukkaan. Uros katseli kauempaa kun karhuemo viimein jätti jo miltein kuolleen uroksen maahan makaamaan ja jatkoi matkaansa pentujensa kanssa. Hayate juoksi pala kurkussa isänsä vierelle nuollen tämän poskea. Uros aukaisi sanoi viimeiset sanansa ilman että edes tajusi sanomisiaan.
  Once more into the fray.
  Into the last good fight I'll ever know
  Live and die on this day
  Live and die on this day”
  Se oli sanonut toiston hiljaisemmin mikä oli merkinnyt myös hengen viimeistä matkaa. Hayate painoi sanat mieleensä ja alkoi ulvomaan kohti pilvistä taivasta. Sen kyyneleet valuivat poskille eikä se voinut hillitä ulvomistaan ennen kuin sen ääni loppui eikä sen kurkusta kuulunut enää mitään muuta kuin kohinaa. Se hautasi isänäsä sille paikalle ja yöpyi sen samaisen yön sillä paikalla yhä odottaen jotain tapahtuvan. Se odotti että isä olisi palannut kuolleista ja jatkanut heidän yhteistä matkaansa Hayaten kanssa. 
  Hayaten viimein päästyään yli isänsä kuolemasta. Tämä ajautuu pimeyteen, siltä oli viety isä ilman syytä ja nyt sen oli selvittävä itsekseen. Hayate tunsi olonsa syrjäytyneeksi ensimmäistä kertaa, se oli ajautumassa pimeään, yksin ja peloissaan. ”Darkness brings fear.” Se metsästi sillä alueella johon oli haudannut isänsä. Se joutui joskus olemaan pitkiäkin aikoja ilman ravintoa jos se ei saanut mitään kiinni. Tämä oli sille jonkinlainen koettelemus josta sen oli vain selvittävä. Tosin se oli peloissaan että karhu olisi vielä sillä paikalla, mutta enemmän se halusi huolehtia siitä ettei mikään tulisi tonkimaan isän hautaa. Aina haettuaan ruokaa se jätti sitä jonkin verran myös isänsä haudalle vieden sen kuitenkin pois jonkin ajan kuluttua ettei se houkuttelisi paikalle muita petoja. Se ajatteli jo jonkin aikaa palaamista takaisin äidin ja veljen luokse, mutta muutti lopulta mielensä. Hayate tunsi ettei kaikki ollut enää samalla tavalla kuin ennen. Se tunsi oudon voiman vahvistuvan sisällään. Hiljalleen ottaen enemmän ja enemmän valtaa sen mielestä ja ajatuksista. Eikä se halunnut veljensä kuulevan kuinka se oli pelkurimaisesti totellut isäänsä tämän käskystä.
  Hayate harjoitteli jotta oppisi tappamaan kohteensa hyvin nopeasti. Sillä jos se joskus se tapaisi jopnkun josta se välittäisi. Se voisi suojella tätä kaikilta vaaroilta mitä voisi taphtua.
  Lopulta uros päätti että jos se liittyisi Kinanain laumaan se voisi luultavasti saada asiansa kuntoon. Se oli kuitenkin huolissaan että jos sen hulluus saisi lopunkin vallan sen mielestä ja se alkaisi tappamaan ilman mitään syytä. Se luultavasti ajettaisiin pois laumasta tai jopa tapettaisiin. Lopulta se ei kuitenkaan uskaltanut liittyä ja päätyi vain pyörimään siinä lähettyvillä.
  Eräänä päivänä, kun Hayate oli Kinanain rajojen alueella, katsemassa Kinanin Tukikohtaa. Se tormäsi todella tutun näköiseen ruskeaturkkiseen koiraan. Se ei tunnistanut tätä aivan heti, mutta tämän alettua hyppiä hänen ympärillään. Toinen vaikutti olevan niin innoissaan, että oli löytänyt hänet että loi salaman joka iski Hayatea tämän vasempaan etureiteen. Toisinaan Hayate oli jättänyt menneisyytensä taakseen ja yrittänyt unohtaa kaiken mitä ennenmmin oli tapahtunut. Hayate menee pieneen shokkiin ja kaatuu oikealle kyljelleen. Päästyään pois shokin vaikutuksesta se alkaa yrittämään tyrehdyttää haavansa verenvuotoa. Sivusilmällä se kuitenkin näki kun toinen, jonka tämä oli alkanut tunnistamaan veljekseen Kuroiksi, joka oli alkanut keräämään jotain lehtiä. Sen toiminta vaikutti todella oudolta sillä se ei edes tuonut lehtiä sen luokse vaan kaatui, arvellenkin se pyörtyi. Rajojen toisella puolella oli juuri sattumalta kulkeva vartioryhmä, jotka tulivat paikalle mitä oli tapahtunut. Kolme vartijaa ottivat Kuroin mukaansa ja kaksi heistä jäivät Hayaten luokse. ”Käskekää heidän tuoda hänet takaisin.” Hayate pyysi vartijoilta, mutta sai näiltä vain kieltävän vastauksen
  Hayaten haava vuosi kuitenkin liikaa jotta tämä olisi voinut pysyä edes pystyssä makuullaan. Sen hengitys kiihtyy ja lopulta laantuu kuin ihan seinään. Uros pyörtyy ja vartijoiden huomattua tämän ne ottavat Hayaten mukaansa tukikohtaan. Vaikka Hayate ei olekaan Kinanain laumalainen, he uskaltavat kuljettaa tämän vierashuoneeseen jossa oli keskellä huonetta pieni nuotio jonka liekkeihin oli juuri annettu lisää voimaa. Toisessa reunassa oli nuori naaras joka näytti valmiilta hoitamaan tämän haavan. Hayate oli tajuttomana koko operaation ajan. Ja vaikka se hoidettiinkin nopeasti silti paraneminen ottaisi oman aikansa. Operaation jälkeen Hayate jätettiin yksin huoneeseen pehmustetulle patjalle oikealle kyljelleen.
  Piakkoin huoneeseen tunkeutuu Kuroi, joka pyytää tältä anteeksi kaikkea mihin se oli veljensä asettanut. Hayate herää tämän kyyneliin hämmillään ja sanoo: ”Saat anteeksi.” Vartijat olivat kuitenkin jo pyytäneet tätä poistumaan. Eikä Hayate voinut sanoa enää mitään koska jo muutama sanaa olivat saaneet tämän uupumaan ja tämä pyörtyi juuri kun vartijat vetivät Kuroin pois huoneesta.
  Ensimmäisen kuukauden paranemisen jälkeen Hayaten ympärillä oleva huoneen lattia alkaa muuttumaan kiveksi tämä tuntee kuinka sen voimat kasvavat ja pian se luo ympärilleen suuria ja pieniä kivi pilareita testaillessaan uusia voimiansa. Se kuitenkin joutui paranemaan samalla paikalla kolme kuukautta. 
  Hayate tiesi että Kuroi oli odottamassa sitä oven toisella puolella. Yhtenä päivänä, Hayaten ollessa vielä nukkumassa Kuroi ryntäsi sisälle saaden tämän hätkähtymään unestaan. Toisella vaikutti olevan kiire kun se veti suuria huonekaluja huoneen oven eteen ja hajotti osan seinää. Tämä katsoi veljeään hieman oudoksuvasti, kun tämä viimein tuli tämän luokse ja nosti tämän selkäänsä. Kuroi laski tämän alas vasta metsän reunalla vaikka tämä oli pyytänyt laskemaan hänet alas jo aiemmin. Kuroi rohkaisi tätä nousemaan ylös. Uros otti ensin terveen jalkansa tueksi ja koitti siirtää toista jotta saisi noustua ylös ilman että siirtäisi kipeälle jalalle paljoa painoa. Hayate onnistui nousemaan ylös ilman ongelmia. Mutta se ei ollut iloinen siitä että sen veli oli raahannut tämän pois parantumasta. Kuitenkin tään katsoessa Kuroita toinen aikutti olevan peloissaan, ja kun Hayate vilkaisi ympärilleen se huomasi että sen jalkaa pitkin kulki ohut vana verta. Uros ei tuntenut kuinka veri kulki sen jalkaa pitkin niinkuin aiemmin. Tämä polkaisi maata takatassullaan mutta ei tuntenut mitään. Nyt se tajusi että oli menettänyt tuntoaistinsa salaman iskussa. Hyate katsoo vihaisesti Kuroita ja alkaa luomaan suuria kivisiä piikkejä, joiden olisi tarkoitus saada toinen perääntymään luotaan ja hyvällä tuurilla aiheuttaa tälle edes jonkinlinen viilto. Kuroin kuitenkin perääntyessä Hayatekin alkaa kävelemään poispäin ensin kuitenkin horjahdellen. Mitäjos haava ei olisi auennut, olisiko tämä saanut ajan myötä tuntonsa takaisin, vai oliko se mahdottomuus jo isku hetkellä.
  Saatuaan veren vuodon loppumaan Hayate harkitsi palaamistaan takaisin linnaan , mutta hylkäsi ajatuksen kuitenkin. Sen veli oli uhmannut linnan vartioita saadakseen tämän vapauteen. Ja tämä oli vielä suuttunut tästä. Seuraavat kahdeksan kuukautta Hayate harjoitteli kuinka hyödyntää, sitä ettei enää tuntenut raajoissaan kipua. Ja palautti itsensä siihen kuntoon missä oli ennen haavoittumistaan.

  Saatuaan itsensä takaisin kuntoon, niin että tunsi itsensä omasta mielestään vahvaksi niin palasi takaisin Kinanaille ja tapasi siellä veljensä uudelleen. Tämä pyysi Kuroilta anteeksi ja antoi tälle anteeksi. He kulkevat nykyään yhdessä etsien tappeluita.


  Tulevaisuuden toiveet: 
  Hayate toivoo että saisi hulluutensa hallintaan kunnolla ja voisi hyödyntää siitä tulevaa voimaa salamurhaamiseen, sillä kuka osaisi epäillä hiljaista ja kaukaista henkilöä.

  Taistelutekniikat:
  Tossing boulder: Hayate heittää ison piikin aloittaakseen taistelunsa. Se ei pysty kontrolloimaan tätä tämän ollessa ilmassa. Se voi nostaa piikin myöhemmin saastääkseen voimiaan.

  Rising Mountain: Hayaten suuttuessa tai yrittäessä syrjäytyä, se saa nostatettua maasta suuriakin piikkejä jotka voivat ylettyä jopa puiden latvoihin. Se voi myös nostattaa piikkejä halutessaan taistelussayrittääkseen rajoittaa vastustajansa liikkeitä.

  Turning Stone: Haavoittuessaan Hayate yrittää peittää tämän kohdan kivellä jota ympäröi sekoitus pimeyttä ja ilmaa. Se toimii kuin panssarina ja voi vaikuttaa hehkuvalta. Se voi myös luoda panssarin jo ennen taistelua ja lisätäkseen sen voimaa se voi liittää siihenkin piikkejä.

  Normaalit:
  Ambush: Hayate hyppää korkealta paikalta tai sellaiselta paikalta jonne toinen ei näe. Yrittäen yllättää tämän ja saaden tämän peruuttamaan tai kääntymään tämän yleensäkkin laittamaan ansaan. 

  Undead Bite: Uros puree kaikin voimin yrittäen saada kohteensa uuvutettua, tai kuristettua juuri sillä hetkellä. Päästäessään viimein irti uros yrittää repäistä palan puremakohdasta.

  Maagiset voimat: Kivi, Pimeys, Ilma, 
  Hayate Yasu Konran - Tunnoton kuin kivi V44iki
  ^ Itse tekemäni kuva.


  Ominaisuudet:
  Voima-▲▲▲▲
  Taito-▲▲▲▲
  Karisma-▲▲
  Nopeus-▲▲▲▲
  Kestävyys-▲▲▲▲▲
  Älykkyys-▲▲▲▲
  Puruvoima-▲▲▲▲
  Kivunsieto-▲▲▲▲▲
  Ketteryys-▲▲▲
  Refleksit-▲▲▲
  Tekniikat-▲▲▲▲
  Hampaiden terävyys-▲▲▲
  Voimien voimakkuus-▲▲▲▲
  Vaarallisuus-▲▲▲▲▲

  Aistit:
  Näkö-▲▲▲▲
  Kuulo-▲▲▲
  Tunto- ▲
  Maku-▲▲▲
  Haju-▲▲▲▲

  Puoliso- ei ole
  Pennut- ei ole
  Perhe-
  Isä†
  Äiti†
  Veli-Kuroi
  Liittouma: Kinanai

  Tapahtumat

  Päivitykset
  Valmistuminen- 3.2.15
  Kuvat - 8.2.15

  Pelaaja: PowerRaven

   Kellonaika on nyt 16/7/2019, 17:45